augustus

Sayın Uğur ŞEN

Hollanda Karamanlılar Vakfı Başkanı

Saygıdeğer Başkanım;

İnsanlar zorunlu olmadıkça yalnız yaşayamazlar. Birlikte olmak, bir arada olmak, sevgiyi, hasreti paylaşmak bir ihtiyaçtır.

Doğduğumuz, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz topraklara imkanlar ölçüsünde vefa borcunu ödemeye çalışan, yüreği memleketi için farklı atan, gurbetteki Karamanlılar olarak Karaman Belediyemizin bu yıl ikincisini organize ettiği Gurbetten Sılaya Yaz Şenliklerinde sevgiyi hasreti paylaştık.

4 gün süren şenlikler boyunca, ortak paydamız Karaman çatısı altında birlikte olma, bir olma güzelliğini ve zenginliğini yaşadık, Karamanla ilgili hayallerimizi düşüncelerimizi paylaştık.

Şenlikler süresince sizlerle birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk ve onur duyduk.

Sevgiyi ve hasreti bizlerle paylaşan Hollanda Karamanlılar Vakfı ailesine Şahsım ve Yönetim Kurulum adına sonsuz teşekkürlerimle birlikte sevgi ve saygılarımı sunarım.

Veli BOZKIR

Dernek Başkanı

Author: Bülent Yiğittop
Posted in: Faaliyetler

Comments (9)

• ayşe ayçiçek
    25 augustus 2008 at 09:50 |

• 25 augustus 2008 at 22:06 |

arkadaşlar karamanın ve iç anadolunun sesi karamanfm açılmıştır

tüm herkesi bekliyoruz http://www.radyo70.com

• 04 september 2008 at 20:39 |

Ayşe hanım Ankara’ya geldiğinizde bizimle irtibat kurun. Yardımcı olalım. http://www.ankaramander.org sitemizden adres ve telefon numaralarına ulaşabilirsiniz. Şimdiden geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyorum

• Koca Kurt
    04 september 2008 at 23:21 |

Ïste,KARAMANLI ruhu bu,Baskanim sana cok tesekkür ederim,ayse kardesimizi tanimam ama senin bu cok sicak icten samimi,yaklasiminla biz””GURBET”de bulunan arkadaslarimizi cok duygulandirdi,size cok cok tesekkür ederim.

• bekir bozdemir
    13 september 2008 at 19:22 |

ben karamanda okuyorum iktisat 2i sınıf ögrencisiyim yardımlarınızı bekliyorum karamanda burs bulmak zor hiç olmazsa sizler yardım edin adresi bkr_bzdmr@hotmail.com

• zeynep yetişti
    28 september 2009 at 17:24 |

ben konya beysehirde okuyorum.1.sınıf ogrencisiyim.bursa cok ihityacım var desteklerinizi bekliyorum.

• Çağatay Gürtürk
    13 oktober 2010 at 22:06 |

İyi günler biz İstanbul’da yaşayan bir grup peynir sever olarak divle obruğu peyniri arıyoruz ancak şehrimizde bulamıyoruz. Vakfınız olarak yardımcı olursanız seviniriz. Teşekkürler.

• yakup
    02 november 2011 at 13:58 |

slm yakup ben yşm 29 bedensel engelliyim akülü arac alacaktım 3bin li yardımcı olabilirmisiniz bayram sonu hastaneye yatıcam arad yardımcı oluna bilirmi 05418960437

• müberra aygündüz